blabliblablibla...

Det är inte lätt att hinna med att skriva faktiskt.
Jag längtar tills öppna förskolan börjar, så att Isa får leka av sig ordentligt med andra barn. Hur roligt är det egentligen att leka med en 27år äldre tant? Inte så väldigt kan jag tänka mej... Och jag tycker inte att det är så kul att leka heller faktiskt. Bada och va på ställen och kolla på djur och sånt är kul. Att läsa högt ur en bok är också mysigt. Men att bygga klossar och pussla och rita.. Nej, jag har inte riktigt hittat dit ännu.... Men jag försöker.

Var och tränade i morse så nu känner jag mig piggare. Det är verkligen konstigt det där. Här har man legat och sovit till 9-10 på morgonen i säkert en vecka och har inte gjort annat än att gå omkring o gäspa. Sen går man och tränar kl.06 på morgonen och är hur pigg som hellst hela dagen. Jag har varit ute med hunden två gånger,  lagat mat två gånger och bakat, fixade dessutom 9 matlådor. Träna är grejen! Att komma dit är dock väldigt svårt, tydligen...

Hjärnan är i renoveringsplaner och idag och igår har jag gått igenom en stor hög med inredningstidningar. Gissar på att jag har fler... Nu har iaf många åkt i soporna. Sparade bara såna som jag har användning för. Någon som vet några bra tidningar med badrum? Jag tror jag har bilden framför mej, men smarta detaljer kan det aldrig bli för mycket av och allt ska va planerat och klart den 15/11. Isas rum är också ett rum som jag inte kan sluta tänka på. Det ska va stilrent men färgglatt och ett rum där hon kan greja som hon vill utan att vi behöver lägga oss i. Alltså inte massa grejer som hon kan skada sig på eller som går sönder lätt. Färgerna jag tänkt på är rött och vitt. Men så hakar jag upp mig på feng shui också så nu är jag lite vilsen. Löjliga problem? Jag vet.. Men jag säger som jag brukar "vi ska va glada över att vi bara har töntiga problem att orora oss över".

Alla tänkbara tips inom alla typer av stilar tas emot med öppna armar!

kraaam

Förresten så hade vi kräftskiva i lördags=)

Nytt hus...

Första kvällen på länge som jag sitter uppe själv och har datorn på. Så varför inte skriva ett inlägg när det va så längesen.. Bloggen finns ju kvar och det händer ganska mycket i livet. Så varför inte dela med sig?

För ett tag sen fann vi ett hus som va till salu i Årjäng. Ett hus som Dan gillade och som jag gillade. Så vi la ett bud och vi köpte det. Det är mycket att göra tex. dränering, badrum, myyycket vit färg på träpanel, nytt golv uppe, ta bort panel och trägolv i källaren, flytta några väggar mm. Vi har mycket att göra. Men vi har en bild framför oss hur det kommer se ut och det kommer bli perfekt. Så nu har vi budgivning på vårt hus och det har varit många intresserade och det känns kul på alla sätt. Det är ju ett populärt område men trots detta säljs ju inte alla hus efter en vecka. Så det är såklart även kul att många verkar tycka att vi har det fint. Vi har ju trots allt planerat och renoverat i måånga timmar...
Här är länken till vårt hus på hemnet..
Vi följer budgivningen med spänning.......!!!

Så just nu går tankarna i renoveringens tecken(igen) och jag funderar mest på badrummet som är vårt prio ett..
Jag är inne på nåt i grå/vit. Med orange handdukar på hösten och gröna på sommaren=)=). Det blir bra det! Jag gillar shabby chic stilen och va inne på det. Men känner att ett badrum kostar för mycket för att "haka upp sig" på en stil som är modern just nu och dessutom har varit det ganska länge. Jag kör på samma linje som med vårt förra badrum. Så neutralt som möjligt, med egenskaper som jag tycker är viktiga. Ljust, fräscht, lättstädat och mycket förvaring. Jag tror det kommer bli jätte bra! Och denna gången får vi plats med ett badkar=).
Ska försöka uppdatera under tiden som jag planerar. Får se hur tiden räcker till nu när jag börjar jobba....!

ha dä!
RSS 2.0