"Dammråttor i hörnen är bara ett bevis på att man har viktigare saker att göra"

Ja, nåt sånt.
Dock har denna helgen gått i städandets tecken... Puh, uh o bläää.. Mamma o pappa har ju tagit hand om lilla Isa så att jag och Dan kunde göra massa tråk-saker. Igår kastade vi ut massa saker från källaren som hade blivit vattenskadade. En släpkärra blev det till tippen. Sen va det bara att köpa massa städgrejer, skrapor, klorin mm. Och skura golven. Så nu ska det inte va några avloppsbacillusker kvar där.
Idag har jag gjort ytterligare en rolig uppgift. Japp, putsat fönster... Och städat altanen... och tvättat...
Så nu är helgen över och jag är väldigt tacksam för det. Helgerna har blivit nån slags tortyr då jag måste göra allt som jag inte hinner under veckorna. Nä, tacka vet jag måndagar, tisdagar, onsdagar och torsdagar.
Nu är iaf huset rent, tvätten tvättad, de flesta fönstrena putsade, ungen nybadad, gräsmattan trimmad, soporna slängda, flaskorna pantade, posten postad, barnmaten gjord, blocketgrejerna fotade, traderakläderna utlagda mm.
Så nu är det dags att packa väskan för en 5dagars tur till sommarstugan och det ska bli underbart fantastiskt jätte jätte härligt!

Jätte trevligt med glasdörrar... Förutom när dom ska putsas=)

Puss o kram! Ha dä gött!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm,och ni har bara en....tänk om ni hade 4,va mycket ni skulle ha att göra då....:-)

2010-08-22 @ 20:01:47
Postat av: Emma

"vi" som i mej o Dan? Snarare mamma o pappa skulle jag vilja påstå, det va ju dom som va barnvakter=). haha! Skämt åsido så skulle jag kunna tänka mej tre, förutsatt att jag och min sambo tar lika mycket ansvar.

2010-08-22 @ 20:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0