"Vänlighet är den gyllene kedja av vilken samhället hålls ihop"

Ett par sega datorer, många jobbiga nätter, sega mornar, hemska kvällar, tänder, förkylningar, jobb osv har gjort att bloggandet har känts låångt borta. Det är en prioritering som ligger långt ner på listan. Tyvärr får jag säga för det är bra för själen att lätta på tanketrycket ibland, speciellt när det håller på att börja tjuta som i en gammal kaffekokare.

Nu har jag slängt ihop ett brödbak, 6 limpor ska det bli, det är iallfall tanken. Det är inte för att jag är en supermorsa, för det anser jag att alla är som lyckas få "hela och rena" ungar som lär sig prata och gå och allt det där dom ska, om dom är friska. Men jag gillar liksom inte allt det där dom trycker ner i maten. Massa konstig skit. Och det ska jag ge min unge?! Kanske är det bra att vänja henne. Men jag hoppas ju såklart att det ska bli hårdare regler innan hon börjar skolan.. Jag är inget proffs, men hotell & restaurang utbildningen och en släng bageri & konditori har iallfall gjort så jag vet att det är mycket enkelt att slänga ihop en deg på vatten, salt, mjöl och jäst. Och med mammas gamla "köksbjörn" från 1800talet(...) så blir det även väldigt enelt att göra 6 st limpor på samma gång. Så då är det bara att göra, när man har tid.

Förut åt jag ägg till frukost. Fick dom sådär perfekt löskokta som jag vill ha det, eventuellt att vitan kunde ha varit liite fastare. I vilket fall... Jag tänkte ungefär så här: "Mmmmm va gött, perfekt kokt! Synd bara att det är hönans mens".. Sen kunde jag inte sluta tänka på det. "MmmmmmtänkintepådettänkintepådetMENS".... Varenda tugga"MmmmmmtänkintepådettänkintepådetMENS... Trevlig frukost...

Annars händer det inte så mycket. Jag jobbade under helgen och det va liite kunder och jag va trött. Vi har många otroligt trevliga kunder som är tacksamma för vår service. Men ibland kommer det undantag och jag blir väldigt förvånad över dessa.. Men man har lärt sig att skaka av sig det och gå vidare. Dock va det jobbigt när jag va gravid.

Kläääm

suddigt resultat:




Kommentarer
Postat av: Izzi

Nr 1: brödet såg skiiiiitgôtt ut!

Nr 2: ägg=mens hahahahahaha

2010-10-26 @ 19:44:39
Postat av: Emma

Brödet är görgött! Köp icas vetemjöl, vänd på paketet och läs receptet "vitt matbröd". Dock måste man slänga ihop degen och baka ut limporna och då är det bra att ha ett kök... mohahaha!

2010-10-26 @ 21:28:00
URL: http://virrevarr.blogg.se/
Postat av: Izzi

Jaja, detaljer detaljer.... Köket är faktiskt närapå färdigt nu! =)

2010-10-27 @ 22:01:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0