blabliblablibla...

Det är inte lätt att hinna med att skriva faktiskt.
Jag längtar tills öppna förskolan börjar, så att Isa får leka av sig ordentligt med andra barn. Hur roligt är det egentligen att leka med en 27år äldre tant? Inte så väldigt kan jag tänka mej... Och jag tycker inte att det är så kul att leka heller faktiskt. Bada och va på ställen och kolla på djur och sånt är kul. Att läsa högt ur en bok är också mysigt. Men att bygga klossar och pussla och rita.. Nej, jag har inte riktigt hittat dit ännu.... Men jag försöker.

Var och tränade i morse så nu känner jag mig piggare. Det är verkligen konstigt det där. Här har man legat och sovit till 9-10 på morgonen i säkert en vecka och har inte gjort annat än att gå omkring o gäspa. Sen går man och tränar kl.06 på morgonen och är hur pigg som hellst hela dagen. Jag har varit ute med hunden två gånger,  lagat mat två gånger och bakat, fixade dessutom 9 matlådor. Träna är grejen! Att komma dit är dock väldigt svårt, tydligen...

Hjärnan är i renoveringsplaner och idag och igår har jag gått igenom en stor hög med inredningstidningar. Gissar på att jag har fler... Nu har iaf många åkt i soporna. Sparade bara såna som jag har användning för. Någon som vet några bra tidningar med badrum? Jag tror jag har bilden framför mej, men smarta detaljer kan det aldrig bli för mycket av och allt ska va planerat och klart den 15/11. Isas rum är också ett rum som jag inte kan sluta tänka på. Det ska va stilrent men färgglatt och ett rum där hon kan greja som hon vill utan att vi behöver lägga oss i. Alltså inte massa grejer som hon kan skada sig på eller som går sönder lätt. Färgerna jag tänkt på är rött och vitt. Men så hakar jag upp mig på feng shui också så nu är jag lite vilsen. Löjliga problem? Jag vet.. Men jag säger som jag brukar "vi ska va glada över att vi bara har töntiga problem att orora oss över".

Alla tänkbara tips inom alla typer av stilar tas emot med öppna armar!

kraaam

Förresten så hade vi kräftskiva i lördags=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0