Att få ungarna i säng på kvällarna är som att trä pärlor på en tråd utan knut.

Sitter och kollar efter KitchenAid köksmaskin.. Alltså den är förjävla dyr. Ja, den är snygg, ja den är praktisk men det får plats alldeles för lite i den! Alltså, 7,5dl degvätska. Det kan jag lika gärna slå ihop med en träslev. Alltså inte betala 5000:- för. Jag hoppades i alla fall på att den skulle ta några satser med deg. Men icke! Besvikelsen är total... Jaja, skitproblem, jag vet. Lika mycket skitproblem som hundskitsproblemet.

Förresten sitter jag fortfarande i pyjamas nu klocken 13.. Om Isa lärde sig somna utan minst en timmes skrik varje gång så skulle det lösa världsproblem. Jag skulle kunna se på teve, äta mej fet och umgås med människor i min egen ålder. Träna, tvätta, kanske måla källaren och ta en promenad med hunden. Kanske slippa huvudvärk också. Men jag är inte bitter. Jag har en underbar dotter. Men det vore som sagt väldigt kul om hon bara insåg att det är gött o sova och man orkar leka längre o man har fått sova lite... Men nej, hon ska va vaken. Och jag är som en 90åring i kroppen. Men jag är inte bitter=)

Kanske att jag skulle ta en skidtur i -13grader..

pöss o kram!

Förbannade maskin!


Kommentarer
Postat av: Cecilia Axelsson

Håller med dig om köksmaskinen. På tok för liten degbunke. Pga det så har den fått stå åt sidan för en Electrolux. Helt suverän, inte så dyr, men heller inte lika snygg. Fast iofs. Jag får ju mer plats på köksbänken med en Electrolux eftersom den inte får stå framme. Det hade en KitchenAid fått gjort...

2011-02-13 @ 13:49:08
URL: http://familjen-axelsson.blogspot.com
Postat av: Emma

Ja det lutar åt det för mej oxå... Fast just nu känns det som att jag kan ha mammasmammasmammasmammas köksmaskin några år till... hahaha! I den får det plats hur mycket deg som helst! Är bara det att den är så förbaskat tung och klumpig. Men, den funkar. Den får alltså stanna ett tag till=)

2011-02-13 @ 20:39:18
URL: http://virrevarr.blogg.se/
Postat av: milla2

i ullared kostar dom 2000kr

2011-02-13 @ 21:12:58
Postat av: Emma

Whaaaat?? Vem ska dit???

2011-02-13 @ 21:32:00
URL: http://virrevarr.blogg.se/
Postat av: Åsa

Håller med, den är väldigt dyr, men såå snygg och bra! Om du känner någon som ska till New York kan du alltid försöka lirka med personen i fråga att släpa hem en 12kg tung Kitchen Aid :) Jag släpade hem min därifrån och "over there" fick jag den för halva priset.



//Åsa



http://asalinnea.blogg.se/2011/february/en-riktig-favorit-flyttar-in.html#comment



http://asalinnea.blogg.se/2011/february/bondy-export-corporation.html#comment

2011-04-06 @ 21:33:05
URL: http://asalinnea.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har en och visst är den lite liten men jag använder den en del iaf. Snygg är den också! När jag bakar dubbelsats med bullar gör jag antingen i två bunkar eller så åker den gamla stora maskinen fram... Ha en bra dag!

2011-09-14 @ 12:56:00
URL: http://inredamedmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0