Om vi ingen vinter hade, vore inte våren så angenäm.

"Se upp i backen...! Tre hål i nacken!" Va det så man sa? Jaja, nu har jag iaf provat de nya skidorna och jag va totalt värdelös. Det va inte som att cykla... Eller så kan jag inte det heller längre, vem vet.. Jaja, min svagaste punkt va ju helt oväntat konditionen och musklerna. Jag har inget av dessa två ganska viktiga ingredienser.... Jag ramlade som en skrämd fågelskrämma både bakåt, framåt och åt sidan... Haha! Så kom ju självklart "Familjen Craft" seglande i sina fina jackor och välvallade skidor när jag låg där som en säl och skrattade så jag höll på att dö, samtidigt som Dan skämdes så han höll på att dö.... Haha! Jag vet inte vad som hände. Det va ju Dan som skulle bryta nåt ben och få ont, alternativt åka in i en gran... Hm... Han åkte skidor med sina välpumpade överarmar skulle man kunna säga. Och det har jag inga, så det va självklart värre för mej. Jätte kul också att känna sig som nån i sällskapsresan eller så som en halvmil bakom fick skrika åt sin tävlingsinriktade sambo att "Daaaaan!! Daaaaan!!! Vääänta för helvete". Ja, jag sa "helvete" och "fan" just för att han inte lyssnade de 511 andra gångerna... Och det är ju inte jätte kul att åka ihop med nån som åker halva spåret före.

Jajajaja...

Va det förresten nån som kollade på "Sveriges Mästerkock" igår? Herregud... Ja det va pinsamt men jag hoppas det blir bättre längre in i tävlingen. Och den där tjötkäringen som kunde så mycket om ostar och Frankrike och gjorde en SOPPA som tävlingsrätt.. Jag hoppas verkligen att hon gör nåt jävligt bra nästa gång. Annars blir det himla pinsamt för dessa kockar när de ska förklara att de valde en person för att hon gillade franska och ost...=/

Nä, nu har jag ätit fem smörgåsar och en semla. Planerar att snart lägga mej så att de riktigt får fastna på magen under natten.

Go natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0