"De vackraste och mest värdefulla tingen på jorden, kan man inte se eller vidröra. Dem måste man känna med hjärtat."

Och den här dagen känner jag med hjärat!
Dagen började med SOL och fika hos Klings, där det bakades tårtor för fullt. Pasha och Viggo lekte och hade kul. Isa satt och grejade med Arvids gåstol och var nöjd. Efter ett tag blev hon lite gnällig och på vägen hem somnade hon. Nu ligger hon och sover i vagnen under äppelträdet och Pasha är göttit sleten och sover på altanen. Jag sitter i solen på altanen och mår gött jag med. Sitter sådär gött i ena stolen med ryggstödet lite nerfällt och fötterna på en annan. Och solen steker, men bara så att det värmer och inte så att det bränner. Det ser ut som fan här hemma, men jag skiter i det. Jag springer alltid omkring och grejar med nåt. Men nu är det dags att få se lite höstsol. Sommarsolen hann jag inte riktigt med. Nä, jag fortsätter skriva senare...

Jag och Isa somnade vid kl.15-16 nån gång och vaknade kl.18. Det var välbehövligt kan jag lova. Sen va det back to reality, vika tvätt, tvätta ännu mera tvätt, diska nappflaskor, gå ut med hunden och handla mat, blöjor, toapapper.. Ja ni vet, allt det där "roliga". Det gick bara på 900:- idag. kul.
Men nu sitter vi iallafall här mätta o goa. Isa sover gött, Pasha också.

Isas fredagsmiddag. Morot, dillsås, lax, ärtpure och palsternacka/potatismos. Allt åkte i soporna idag igen..

Och våran..entrecote, persiljesmör, ugnsbakad morot, ptatis och lök... Inte så spännande, men det va ok.


Snart är det dags för val.. Om det är nån som har lust att skriva hur ni tänker rösta och varför så vore det trevligt! Man kan ju va anonym om man vill. Jag är säker på hur jag kommer rösta, men jag funderar ändå.

kram på er!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0